top of page

Aanmelding

 

°Hoe maakt u een afspraak?
 

Behandelingen -zowel in de praktijk als huisbezoeken- gebeuren uitsluitend na afspraak.

 

Mochten wij niet onmiddellijk bereikbaar zijn, dan mag u een boodschap nalaten op het antwoordapparaat, met duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zelf terug contact met u op. Ook voor vragen en aanvullende informatie kan u steeds terecht op bovenstaande telefoonnummer of email adres.

Gelieve steeds stipt aanwezig te zijn op uw afspraak. Bij laattijdig arriveren kan uw behandeling het voorziene eind uur niet overschrijden.

°Wat indien u niet aanwezig kan zijn op een afspraak?

Wanneer u verhinderd bent, dient u uw afspraak zo vlug mogelijk te annuleren (ten laatste 24u op voorhand). Op die manier kan de vrijgekomen plaats nog door een andere patiënt(e) worden ingenomen.

Indien er niet of laattijdig wordt afgemeld zal een een vergoeding van €10 aangerekend worden (zonder tussenkomst van het ziekenfonds).

Betaling


Vanaf 1/7/2022 zijn alle kine's bij Kine Vrombaut (alsook alle andere kine's in Eeklo) gedeconventioneerd. 

De nieuwe tarieven hangen uit in de praktijk. Indien u verdere vragen hebt over werking en tarieven dan kan u altijd telefonisch contact opnemen of vragen aan u behandelende kinesitherapeut. 

De betaling gebeurt na een aantal sessies of aan het einde van de reeks liefst met cash of payconic eventueel kan ook via overschrijving.

Het getuigschrift bestemd voor de ziekteverzekering zal meegegeven worden bij de laatste behandeling. 
Bij nalatigheid van betaling zijn we verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg.

bottom of page